Excursies in en rondom Haarlem | Bestel vogelprenten in de webshop | Betaal gemakkelijk met iDEAL

Over Vogels Kijken is Leuk

Hier komt een introductie over Vogels Kijken is Leuk 

Christophe Reijman

Mijn naam is Christophe Reijman en ik vind vogels kijken heel leuk. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in de natuur om mij heen. Mijn grote passie is vogels kijken.

Omdat ik het waardevol vind om mensen te tonen wat ik zie op mijn tochten door de natuur en in de stad, ben ik deze website begonnen.

Hier vind je mijn site met door mij georganiseerde excursies. Tijdens deze excursies laat ik je zien wat mij onderweg altijd zo bezig houdt: De natuur, en daarin vogels, en de gebieden waarin ze leven. Daarnaast vindt u hier mijn webshop met prenten die maak ik aan de hand van mijn eigen vogelfoto’s.

Kijk rustig rond, boek een excursie of bestel een prent. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Natuur

De natuur is, in al haar verschijningsvormen, een bron van inspiratie voor ons allemaal. Of het nu gaat om de kleuren van vlinders, de vormen van planten, of het gedrag van vogels, het maakt niet uit. Het is fijn om in de natuur te zijn en we kunnen ENORM veel van de natuur leren.

Ik ben zelf tekendocent van beroep en zodoende getraind om te kijken. Dat doe ik dan ook al mijn hele leven lang. Ik kijk graag naar vogels, maar zo langzamerhand besef ik dat je vogels niet los kan zien van hun omgeving, dus probeer ik de totale ecologie te begrijpen en te kijken hoe ik deze beter kan doorgronden.
De laatste tien jaar heb ik mij steeds meer bezig gehouden met het herkennen van vogels, vlinders, insecten en hier en daar ook een plantje of gewas. Ik vind het te gek om samen met mensen op pad te gaan en de natuur te ontdekken. Ga je mee?

Hier komt nog een Instagram feed